Atmosfär

Kolla in våra olika atmosfärer

Nedanför ser ni en variation av de olika miljöer och atmosfärer vi erbjuder.
Finns något för alla.

B

Restaurangen

Tullhuset är en härlig samlingsplats i centrala Norrköping, intill Motala ström, som öppnades 2021. Ett modernt brasserie med svenska influenser, nordisk sushi och närproducerat kött av högsta kvalité. All mat vi tillagar är gjord från grunden med kvalitetsråvaror utan krusiduller.

B

Guldbaren

Välkomna in under trädet, här har vi valt att lägga all vår fokus på bra cocktails med en skön stämning och bra musik. Guldbaren är det självklara valet innan, under och efter middagen. Endast drop in och självklart med full middagsmeny.

B

Vinrummet

Tullhusets chambre séparée, festen i festen, restaurangen i restaurangen. Avnjut en middag lite avskilt samtidigt som en av våra sommelier fyller era huvuden med vinkunskap. Perfekt kvällssyssla för vänner, ovänner, företaget, nära och kära. Möjlighet till egen musik finns också. Lämpligt för 8-14 personer.

Boka genom att skicka mail till: info@brasserietullhuset.se

B

Etage

Etage är vår EVENTVÅNING på Tullhuset, här kan du och ditt företag, din familj eller dina vänner hyra in er för en kväll för olika events. Här skräddarsyr vi den perfekta lösningen för varje gäst med möjlighet till eget val av musik. Allt i en magisk eventlokal mitt i city med utsikt över Motala ström. Tullhuset är en inspirerande miljö för möten och evenemang.

Hyra Etage, Konferens, Middag, Event? skicka oss ett mail till info@brasserietullhuset.se Så lämnar vi gärna en offert och löser er tillställning!

Grundhyra förmiddag 08:00 – 11:00: 3995.-
Grundhyra dag 12:00 – 17:00: 4575.-
Grundhyra kväll 18:00 – 01:00: 4950.-

Kapacitet: 60 sittande gäster, 90 stående gäster. I grundhyran ingår: Fullt utrustat PA system med den senaste tekniken, Eget restaurangkök med möjlighet till specialmeny, LED skärm 65 tum, Garderob, Levande takbelysning för maximal effekt vid evenemang, Personal som finns med under evenemangstiden.